Hovudside

Frå Wikiquote
Gå til: navigering, søkTeke frå nb.no

Informasjon
Opphav: Ibn Khaldun

Kjelde:Ei innleiding til historia

Kap V, 2
Opphavleg mål: Arabisk, nynorsk
Seinare bruk

Sitert i Arbeidet i bygdene : årsrytmen på Voss før landbruket vart mekanisert av Johannes Gjerdåker (Voss : Vestanbok forl., 1980)

Stikkord
landbruk
levevegar
opphav
«Landbruk kjem tidlegare enn alle andre levevegar, i og med sjølve innhaldet sitt, fordi dette både er einfeldt og heilt turvande.»
Jordbruk i det gamle Egypt


Communauté silhouette modif.jpg
«Landbruk kjem tidlegare enn alle andre levevegar, i og med sjølve innhaldet sitt, fordi dette både er einfeldt og heilt turvande.»   Ibn Khaldun
Vekas sitat, veke 9

Wikifrasar

I dag er det søndag, 1. mars 2015

 
Velkommen til Wikifrasar, ei sitatsamling der alle kan vere med å skrive og redigere. Wikifrasar er ei sitatsamling som er open og fritt tilgjengeleg for alle. Samlinga er eit systerprosjekt til Wikipedia. Prosjektet vårt har no 1 204 sider til saman. Både enkeltsitat og temasider er organiserte i kategoriar.

Du er velkomen til å legge inn nye sitat, men vis alltid til opphavet dersom det er kjent. Ta gjerne med peikarar til informasjon i Wikipedia eller andre stader. Sjå brukarportalen for vidare hjelp.


Viss du tykkjer denne sitatsamlinga eller systerprosjekta er nyttige så tek Wikimedia-stiftinga gjerne mot pengegåver. Gåvene blir for det meste brukt til å kjøpe tenarutstyr.

Systerprosjekt

Wikimedia-stiftinga er vertsskap for Wikiquote. Wikimedia står òg for fleire andre fleirspråklege wikiprosjekt med fritt innhald:

Wikipedia-logo-v2.svg
Wikipedia
Det frie oppslagsverket
Commons-logo.svg
Commons
Felles medialager
Wikinews-logo.svg
Wikinytt
Frie nyhende
Wiktionary-logo-en.svg
Wiktionary
Ordbok og synonymordbok
Wikibooks-logo.svg
Wikibøker
Frie bøker
Wikisource-logo.svg
Wikikjelda
Frie kjeldetekstar
Wikispecies-logo.svg
Wikispecies
Artskart
Wikiversity-logo.svg
Wikiversity
Frie læremiddel
Wikimedia Community Logo.svg
Meta-Wiki
Wikimedia